Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поцілунок Зеленського з Коломойським: нардеп Гончаренко влаштував перфоманс біля Маріїнського палацу

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко влаштував акцію біля Маріїнського палацу в Києві: розмістив на воротах банер із зображенням переможця президентських виборів Володимира Зеленського, який цілується із бізнесменом Ігорем Коломойським.

Про це Гончаренко повідомив у Facebook, передає Еспресо.

"Господи! Допоможи мені вижити серед цієї смертельної любові! Відкрив біля Маріїнського палацу картину поцілунку Зеленського і Коломойського. Президентом обрали Зеленського, але хто реально Президент? Ось питання. Я так розумію, що Маріїнський палац буде перейменований в Коломойський. І заживемо", - написав Гончаренко.

Головред "Радіо НВ" Валерій Калниш звернув увагу, що сюжет для банеру запозичений з Берлінської стіни, уламок якої Гончаренко колись розмалював біля посольства Німеччини в Києві на знак протесту проти заяви посла ФРН щодо виборів на Донбасі до виведення звідти російських окупаційних військ.

"Олексій Гончаренко з БПП влаштував перфоманс на воротах Маріїнського палацу. Свого часу зіпсувавши шматок Берлінської стіни, він тепер запозичив класичний малюнок і напис звідти ж - графіті з Хонеккером і Брежнєвим", - написав Калниш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ