Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Потяг з Москви привіз до Києва понад 700 українців

Сьогодні, 29 березня, прикордонники разом з медиками зустріли потяг "Київ-Москва-Київ", який кілька днів тому відправився в Росію, аби забрати в Україну наших співвітчизників. Інформує прес-служба Держприкордонслужби.
Фото: Держприкордонслужба

Потяг прибув до столичного вокзалу близько 8 ранку сьогодні. Для його оформлення прикордонники зі співробітниками нацполіції перекрили периметр території з обмеженим режимом доступу. 

Співробітники Держприкордонслужби спільно з співробітниками санітарно-карантинного пункту піднялися у вагони для проведення всіх необхідних заходів направлених на недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Зокрема, абсолютно усім пасажирам здійснили температурний скринінг та у кожного цікавилися станом їх здоров’я. Крім того, громадяни отримали пам'ятки і заповнили інформовані згоди про самоізоляцію.

На час оформлення на вокзалі також чергували карети швидкої.

Прикордонні наряди перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонники, які здійснювали перевірку документів, додатково в захисних костюмах. Всього цим рейсом в Україну повернулись понад 700 наших громадян. 

Цей потяг був організований МЗС, Мінінфраструктури та Укрзалізницею, щоб доправити наших громадян із-за кордону.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, з України на Росію виїхали понад 700 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ