Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поза рейтингом: провайдери, на яких варто звернути увагу

В авангарді розвитку індустрії азартних розваг сьогодні знаходяться онлайн слоти, які продовжують підкорювати нову аудиторію.

Насамперед це стає можливим завдяки появі великої кількості виробників програмного забезпечення та нових провайдерів, що дивують сміливими ідеями та новими проєктами чи не щомісяця. Говорячи про найкращих у своїй справі, оглядачі зазвичай назвуть NetEnt, PlayNGo, Novomatic або ж інші визнані бренди, проте поле для дослідження надто широке, щоб не шукати у ньому незнайомі, але цікаві імена.

Big Time Gaming

Попри свою вже досить насичену історію та визнаний статус, провайдер Big Time Gaming наче знаходиться десь у тіні. Одним із головних його недоліків скептики називають відносно невелику бібліотеку ігор, яка б дозволяла конкурувати з великими студіями. Розробник на ринку із 2011 року та неодноразово підкреслював свою орієнтованість на передові технології. Мало хто знає, проте славнозвісна технологія Megaways, яку так сьогодні полюбляють азартні гравці, належить саме їм. Слоти Big Time Gaming користуються популярністю у багатьох онлайн казино України від Ельслотс до Cosmolot.

Однією з особливостей ігор цього провайдера окрім технології Megaways є те, що вони мають досить високу волатильність, але при цьому завжди забезпечують якісний та цікавий ігровий процес, а бонусні функції дозволяють вигравати частіше.

Spribe

Компанію було засновано лише у 2018 році, проте називати їх новачками на ринку було б помилково. Особливістю Spribe є зосередження уваги на нових та актуальних тенденціях, які й відображаються у проєктах провайдера. Зокрема, у своєму каталозі розробники мають популярні сьогодні crash-ігри - Aviator або Mines. Метою студії створення новаторських “розумних” ігор, де гравець безпосередньо може сам впливати на свій виграш, а самі слоти одночасно можуть об'єднувати багато користувачів. 

Zillion Games

Це доволі молодий провайдер, чий каталог зростає швидкими темпами. Основними орієнтирами розробники обирають високу якість графічного оформлення та вдалий ігровий баланс. Серед проєктів Zillion Games виділяються наступні:

  • Totems of Gold;
  • Eagles Gold;
  • Mistress of Pyramid;
  • Jurassic Fight.

Останній слот, наприклад, пропонує цікаву ігрову механіку - окрім нестандартної побудови ігрових барабанів, гравець паралельно заповню дві шкали, які визначають шанси на перемогу одного з динозаврів у боксерському протистоянні.

Thunderspin

Можливо, каталог ігор від Thunderspin не такий вже і великий, проте якість виконання кожного слоту змушує звернути увагу на це ім'я. Розробник не шукає простих шляхів, умисно оминаючи загальноприйняті тематики. Це провайдер сподобається тим, хто шукає нове обрамлення улюбленої розваги - Thunderspin пропонує слоти про зомбі, монстрів, заходить на територію фентезі, підкріплюючи все це цікавою конструкцією барабанів та привабливими бонусними функціями. Також особлива увага тут приділяється музичному оформленню ігор, що зазвичай заведено вважати другорядним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ