Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Практичне навчання щодо збереження культурної спадщини провели у Франківському районі Львова

У Львові, в межах проєкту #ДЕМЕЖА, проводять практичні навчання для управителів будинків, представників комунальних підприємств та ОСББ щодо збереження культурної спадщини.

На прикладі конкретного будинку реставратори діляться практичними рекомендаціями щодо ремонту стін, столярки та кованих елементів. Напередодні, 22 березня, друга зустріч у такому форматі та за участю і мешканців відбулася в одному з будинків-пам’яток місцевого значення, що на вул. Коновальця, повідомляють в ЛМР. 

«На зустрічі йшлося важливість дотримання вимог щодо обслуговування фасадів будівель і споруд на території історичного ареалу. Також обговорили методичні рекомендації стосовно ремонту стін, дерев'яних конструкцій та металевих елементів.

Дякуємо за активність фахівцям з реставрації столярки Олександру Савчуку, з реставрації металу - Юрію Миколаїшину, а також з реставрації стінописів – Ірині Гірній», - зазначили у ЛКП «Бюро спадщини».

Нагадаємо, раніше таке навчання провели у Галицькому районі міста. Аналогічні зустрічі проведуть і в інших районах Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ