Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівників апарату Львівської облради попереджають про звільнення

У Львівській обласній раді сьогодні, 28 січня, працівників апарату почали попереджати про звільнення або ж пропонувати їм нові посади. Про це Гал-інфо повідомив керуючий справами Львівської обласної ради Євген Захаревич.

За його стволами, досі Львівська обласна рада працювала за структурою, яка була ухвалена рішенням сесії за номером 1280. 4 січня новообрана облрада ухвалила рішення за номером 19 про нову структура виконавчого апарату ради, чисельність якого становитиме 71 особу. Відповідно, сьогодні розпочався процес попередження працівників про звільнення або ж їм запропонували інші посади.

«Різниця у чисельності нового і старого апарату облради – 18 осіб. Та оскільки деякі посади були вакантними, фактично буде звільнено 10 чоловік», – додав Захаревич.

Він також повідомив, що будуть реорганізовані деякі відділи та управління. Зокрема, відділ промоції регіону приєднають до управління внутрішньої політики та зовнішніх відносин, а прес-службу – до управління з питань соціально-культурної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ