Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники Держекоінспекції Львівщини склали протокол на палія трави

Як повідомили 21 вересня Гал-інфо у прес-службі Держекоінспекції у Львівській області, проведено рейдові перевірки з метою виявлення фактів незаконного спалювання сухої рослинності.
Фото Держекоінспекція

Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області проведено заходи державного контролю на території Львівської області щодо запобігання та попередження спалювання сухої рослинності або її залишків громадянами на полях та приватних садибах.

Так, під час проведення рейдової перевірки на землях сільськогосподарського призначення  поблизу села Дітківці Бродівського району Львівської області, неподалік автомобільної дороги Київ – Чоп державними інспекторами зафіксовано факт спалювання сухої рослинності, за що на порушника складено протокол про адмінправопорушення за статтею 77-1 ч.1. Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, вкотре на території міста Броди, Смільнівської, Ясенівської, Станіславчицької сільських рад та Заболотцівської ОТГ Бродівського району було проведено роз'яснювальні роботи стосовно небезпеки від масових підпалів, про шкоду, яка заподіюється довкіллю та про загрози життю і здоров'ю мешканців. Нагадували й про відповідальність, яку нестиме порушник за свої дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ