Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники Західної регіональної митниці виявили майже півтонни контрабандних товарів

Серед вантажу «секонд-хенд», який везли на адресу одного з приватних підприємств Київщини, працівники служби боротьби з контрабандою та митної вартиЗахідної регіональної митниціпід час митного огляду знайшли недекларовані м’які іграшки, сумки, рюкзаки. Загальна кількість затриманого товару – 435 кг. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західної регіональної митниці ДМСУ.
  Ці речі везли зі Швейцарії в Україну автомобілем «Вольво». Митне оформлення здійснювали працівники одного з митних постів Західної регіональної митниці. За фактом складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено, вартість буде встановлено додатково.
У зоні діяльності Західної регіональної митниці у пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ” працівники Ягодинської митниці під час митного догляду на виїзд з України автомобіля «Вольво» з причепом, яким керував гр. Польщі, у кабіні за обшивкою салону та в сумці , яка лежала на спальному місці автомобіля знайшли, 400 пачок сигарет вартістю 800 грн. Однак оскільки цигарки були приховані від митного контролю, у гр. Польщі вилучили ще й автомобіль з причепом. Загальна вартість вилученого – 319 429 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ