Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники міністра внутрішніх справ в областях стануть головними інспекторами МВС

Представники міністра внутрішніх справ в областях стануть головними інспекторами МВС — повідомив „Гал-info” представник міністра у Львівській області Богдан Шкарада.
Нагадаємо, як повідомляв „Гал-info член комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинність і корупцією Антон Ружицький, вчора, 11 січня, на засіданні комітету було вирішено скоротити як таку посаду представника міністра внутрішніх справ в областях України. Поряд з тим, як зазначив Богдан Шкарада, два тижні тому міністр внутрішніх справ збирав у себе на нараді всіх своїх представників на місцях і під час зустрічі наголосив, що їхні посади не скорочують, просто відтепер вони стануть головними інспекторами Міністерства внутрішніх справ у своїх регіонах. Чи зміняться обов’язки у представників міністра у зв’язку із зміною посад, пан Шкарада наразі не знає.
„Зараз іде процес реформування Міністерства внутрішніх справ у цілому. Отож, наразі тільки вносяться пропозиції щодо обов’язків. Коли вже будуть нові посади, тільки тоді можна буде говорити чи змінилися наші якісь функції чи ні”, — пояснив Богдан Шкарада.
У Львівській області є два представники міністра внутрішніх справ — Богдан Шкарада та Ігор Цікало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ