Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Центру італійської мови та культури звернулися до Посла Італійської Республіки

Сьогодні, 22січня 2014 року, представники Центру італійської мови та культури звернулися з відкритим листом до Посла Італійської Республіки Фабріціо Романо з проханням особисто сприяти мирному врегулюванню конфлікту в Україні. Повідомив прес-центр ЛНУ ім. Івана Франка.

Текст листа подаємо повністю: «Ми, колектив Центру італійської мови і культури Львівського національного університету імені Івана Франка, звертаємося до Вас як представника Італійської держави у зв’язку з загостренням політичної ситуації в Україні, спричиненої ухваленням недемократичних законів, що обмежують конституційні та демократичні права українців. Ми стурбовані застосуванням зброї проти мітингувальників, появою жертв серед громадян, які висловлюють свою позицію, впровадженням політичних репресій.

Оскільки ситуація з перемовинами між опозицією і владою не досягає консенсусу,звертаємося до Вас особисто сприяти всіма засобами мирному врегулюванню конфлікту й захистити європейський вибір українського народу, не допустивши кровопролиття і політичних репресій».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ