Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прем'єра Ізраїлю підозрюють у хабарництві та зловживанні довірою

Ізраїльська поліція підозрює прем'єр-міністра країни Біньяміна Нетаньягу у хабарництві та зловживанні довірою. Про це повідомляє Voice of America.

"Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу підозрюється у злочинах, пов'язаних з хабарництвом, шахрайством та зловживанням довірою у двох корупційних справах, повідомляє ізраїльська поліція в четвер", - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку, прем'єр заперечив будь-які правопорушення, а його представник заявив, що Нетаньягу був ціллю "полювання на відьом, яке зараз на своєму піку, спрямоване на зміну уряду".

Як повідомляється, одна справа, що отримала назву "File 1000", включає в себе претензії щодо того, що Нетаньягу міг отримувати незаконні подарунки від заможних друзів, зокрема від австралійського мільярдера Джеймса Пекера та голлівудського продюсера Арнона Мілчана.

Крім цього, він нібито домовився з медіагрупою Yediot Ahronot про послаблення їхніх конкурентів, за що ЗМІ йому гарантувало сприятливе висвітлення його діяльності.

Зазначається, що слідчі, які кілька місяців допитували Нетаньягу, забезпечили порядок денний, який обмежує висвітлення в ЗМІ інформації щодо справ і переговорів, які ведуться для залучення державного свідка.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ