Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прем’єр-міністр Шрі-Ланки заявив, що на острові досі перебувають бойовики

Прем’єр-міністр Шрі-Ланки заявив, що на острові досі перебувають бойовики, Раніл Вікрамасхенгхе не виключив, що на Шрі-Ланці можуть теж знаходитися вибухові матеріали у великих кількостях, - передає Польське Радіо.

Очільник уряду обіцяв, що у зв’язку з терктами з 21 квітня, буде звільнено чиновників, які проігнорували інформацію поліції Шрі-Ланки про небезпеку терактів в період Великодніх свят. У звіті з 11 квітня поліція Шрі-Ланки повідомляла, що отримала від іноземної розвідки інформацію про те, що ісламістська організація National Thowheeth Jama'ath (NTJ) готується до проведення терактів у костелах Шрі-Ланки.

Нагадаємо, у Великодню неділю, 21 квітня, внаслідок скординованих терактів на храми і п'ятизіркові готелі, загинула 321 особа, а близько 500 людей зазнали поранення. Відповідальність за теракти взяла на себе так звана Ісламська держава.

Внаслідок вибухів на Шрі-Ланці загинуло 290 людей

Прем’єр-міністр Шрі-Ланки сказав, що так звана Ісламська держава могла мати зв’язок з недільними терактами, за його словами, спецслужби аналізують інформацію про меешканців острова, котрі проявляли симпатії до ісламських екстремістів.

Польське Радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ