Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Презентація Google Pixel: онлайн-трансляція

Презентація Google Pixel почнеться в 9:00 за місцевим або в 19:00 за київським часом.

Google анонсувала захід в кінці вересня, за 2 тижні до самої презентації. Компанія випустила короткий відеоролик, в якому пошукова рядок поступово перетворюється в прямокутник, що нагадує смартфон. Одночасно розпочав роботу спеціальний сайт, присвячений продукції Google.

Це буде перший смартофон Google, випущений під брендом Pixel. До цього компанія випускала пристрою під брендом Nexus спільно з такими виробниками смартфонів LG, Huawei, Motorola. 

За чутками, складанням Google Pixel займеться тайванська компанія HTC. Зовнішній вид Google Pixel до презентації тримався в секреті. Але експерти очікують, що Google представить відразу два смартфона нової лінійки, а відрізнятися вони будуть лише діагоналлю екрана.

Особливістю новинок, які ми побачимо на презентації Google-2016, повинна стати операційна система Android 7.1. Що стосується технічних характеристик, від них експерти не чекають нічого революційного.

Передбачається, що смартфони будуть працювати на процесорі Snapdragon 820/821 і обладнані 4 ГБ оперативної та 32 / 64 ГБ вбудованої пам'яті. Дисплей "старшої" моделі з діагоналлю 5,7 дюйма отримає дозвіл 2К. "Молодша" модель Google Pixel, за чутками, буде оснащена 5 або 5,2-дюймовий дисплей з FullHD-матрицею. Обидва смартфона обладнані 12-мегапіксельними камерами виробництва компанії Sony.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ