Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент і прем'єр привітали українських будівельників із професійним святом

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українських будівельників із професійним святом.

"Упевнений, що ваш професіоналізм та висока майстерність і надалі служитимуть розвитку галузі, подальшій модернізації нашої країни", – йдеться у привітанні П.Порошенка, розміщеному на сайті президента України в неділю вранці.

Глава держави висловив упевненість у тому, що щодня зростаючий обсяг будівельних робіт для забезпечення виробничих, логістичних, торгових і житлових потреб є результатом піднесення української економіки і суттєвим резервом подальшого зростання її потенціалу.

Прем'єр міністр України Володимир Гройсман у своєму привітанні зазначив: "Переконаний, що передові рішення і високі технології, виробнича модернізація та впровадження нових підходів для підвищення рівня безпеки праці – ті складові, які сприятимуть стрімкому розвитку будівельної галузі".

Він нагадав, що в 2017 році було ухвалено важливі законодавчі зміни в рамках дерегуляції будівництва, що дало поштовх для розвитку галузі. "Тепер важливо не втрачати взятий темп і ставити перед собою нові амбітні завдання", – наголосив В.Гройсман.

"Наша спільна мета – зробити якісний прорив перезавантаження країни, у процесі чого будівельна галузь відіграватиме роль флагмана", – висловив переконання прем'єр.

Інтерфакс-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ