Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Президент назвав кількість учасників бойових дій на сході України

У бойових діях на сході України взяли участь 344 тисячі військових, заявив президент Петро Порошенко під час виступу на міжнародному волонтерському і ветеранському форумі "Там, де ми - там Україна". Він також повідомив про те, що до оперативного військового резерву першої черги входять близько 160 тисяч учасників бойових дій.

"Завдяки 344 тисячам учасників бойових дій на сході України вдалося зупинити агресора. Завдяки вам чобіт російських окупантів не оскверняє бруківку Києва та інших українських міст", - сказав президент.

Глава України також додав: "Майже 160 тисяч учасників бойових дій числяться в оперативному резерві першої черги". За його словами, всі, хто входять до цього резерву, готові знову взяти зброю в руки.

Зазначимо, що форум "Там, де ми - там Україна" проходить у Києві 22 і 23 серпня. У заході беруть участь представники ветеранських та волонтерських організацій з різних регіонів України та з-за кордону.

Нагадаємо, що напередодні Дня Незалежності в Україні стартувала національна кампанія "Завдяки тобі" — рух подяки військовим та ветеранам, які стоять або стояли на захисті української держави. Українцям пропонують висловлювати свою вдячність просто прикладаючи руку до серця при зустрічі. На підтримку акції в соцмережах стартував флешмоб з хештегом #завдякитобі.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ