Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд залишив без змін рішення щодо запобіжного заходу Порошенку

Київський апеляційний суд залишив без змін рішення Печерського районного суду столиці про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання п’ятому президенту України, лідеру політичної партії “Європейська Солідарність”, народному депутату Петру Порошенку.
фото - Гал-Інфо, Serg Bobra

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на засідання суду.

"Колегія суддів постановила ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 січня 2022 року... залишити без змін", - сказав суддя.

Він додав, що за результатами розгляду апеляційні скарги, подані прокурорами та захисниками експрезидента, не задоволено.

Окрім цього, суддя поінформував, що ухвала набирає законної сили з часу проголошення і оскарженню не підлягає.

На засіданні суду були присутні експрезидент Порошенко, його адвокати та прокурори. Водночас під судом триває акція на підтримку політика. У ній беруть участь понад тисяча осіб, серед яких низка політичних діячів. Будівля суду та територія навколо нього посилено охороняється правоохоронцями.

Нагадаємо, що 19 січня 2022 року Печерський райсуд обрав Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Крім того, суд поклав на експрезидента низку процесуальних обов'язків: не відлучатися з місця проживання, здати слідчому на зберігання паспорти та прибувати до слідчого за першим викликом. Термін дії ухвали – до 19 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ