Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Президент Зеленський точно не піде на жодні поступки, - Подоляк

Президент Володимир Зеленський точно не піде на жодні поступки. Про це сьогодні, 4 березня, під час брифінгу у Львові розповів радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, інформує кореспондент Гал-інфо.

"Позиція Російської Федерації жорстка. Це зрозуміло, адже якби вона була м'яка, вони б не нападали на Україну. Однак, позиція Верховного головнокомандувача та України теж жорстка, тому переговори будуть іти тяжко, але вони будуть іти", — заявив Подоляк.

За його словами, наразі позиція України підсилена західними партнерами. Також він наголосив, що Президент Володимир Зеленський точно не піде на жодні поступки, які можуть якимось чином принизити боротьбу, яку веде Україна за територіальну цілісність і свободу.

Подоляк наголосив, що глава Української держави чітко розуміє межі, на які українська делегація може піти в переговорах із російською, а на які - ні.

"Окрім того, усі члени делегації добре розуміють психологічний стан своїх співрозмовників, а також їхні цілі, інтелектуальні засади, на які вони спираються, тобто, що розуміють про Україну, а що ні. Нам, в принципі, доволі комфортно працювати, розуміючи мотиви російської сторони. Ми не просто знаходимося на переговорах і слухаємо їх. Ми розуміємо, куди вони хочуть зайти, чому вони так думають, яка в них мотивація", – сказав Подоляк.

Він також наголосив, що українська делегація не досягла у переговорах з рашистами тих результатів, на які сподівалася. Водночас Подоляк додав, що головне питання на сьогодні - це забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації цивільного населення, а також для доставки медикаментів та продуктів харчування до місць найзапекліших боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли буде здійснюватися евакуація в секторах, де вона проводиться.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ