Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент Зеленський зустрівся з президенткою Молдови та головою Євроради

Президент Володимир Зеленський 21 листопада провів двосторонні зустрічі з президенткою Молдови Маєю Санду та головою Європейської ради Шарлем Мішелем, які приїхали до Києва.
Фото - ОП

Про це повідомили в Офісі Президента. 

Зеленський подякував Мішелю за візит, що відбувся у День Гідності та Свободи, й відзначив важливість допомоги, яку Україна отримує під час повномасштабного російського вторгнення.

"Радий усім результатам нашої великої роботи, усіх нас — парламенту, уряду — щодо імплементації всіх рекомендацій Єврокомісії. Ми справді розраховуємо на потужне рішення в грудні", — вказав президент.

Очільник держави наголосив, що Україна також розраховує на продовження фінансової та військової допомоги.

Під час зустрічі зі Санду Зеленський відзначив важливість подальшого розвитку спільних інфраструктурних проєктів. Політики обговорили розширення можливостей українського експорту, зокрема територією Молдови.

"Україна та Молдова мають спільну мету — членство у ЄС. І спільно рухаються до реалізації цієї мети. Дуже символічно, що зараз, через десять років після нашої Революції Гідності, ми разом. Ми разом додаємо результатів для наших країн і зміцнюємо і наш регіон, і всю Європу", — зауважив президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ