Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пробіг до 100 тисяч бронежилетів та унікальна медаль з бронесталі

Унікальну медаль із залишків бронесталі отримає кожен учасник міжнародного благодійного онлайн «Пробігу до 100 тисяч бронежилетів».

Організували Пробіг Львівський Оборонний Кластер, Run Ukraine та біговий клуб PROBIG, аби зібрати кошти на виготовлення бронежилетів для українських захисників та захисниць. Усі реєстраційні внески учасників будуть спрямовані саме на виготовлення броні.

«Бронелисти ріжуть на плити, які є основним захисним елементом бронежилетів. А із залишків від порізки цих листів ми виготовляємо унікальні медалі, на згадку про «Пробіг» та долучення до такої важливої справи» — розповідає  Максим Плєхов, Голова правління Львівського Оборонного Кластеру.  

«Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» триватиме до 19 вересня в онлайн-форматі. Тобто долучитися може кожен охочий, з будь-якого куточка України чи світу. Учасник реєструється на сайті, обирає комфортну для себе дистанцію (21 км, 10 км або ж вільну), локацію та час.

Мінімальна вартість реєстрації – 890 гривень, та кожен учасник може задонатити більше, адже усі 100% коштів від реєстраційного внеску будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів для українських військових. 

Зареєструватися на «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» можна на сайті: https://do100.com.ua/

Бігаємо, щоб захистити тих, хто захищає нас!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ