Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проект Конституції БЮТ замовив незалежним експертам-юристам – Степан Курпіль

„Над редакцією нової Конституції працює група спеціалістів із права, аби цей проект основного закону не був написаний під якусь одну політичну силу і враховував інтереси суспільства, а не політичних партій”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Степан Курпіль.
 За його словами, зараз багато хто говорить про необхідність нової Конституції України, проте „не важливо, хто про це говорить, а важливим є актуальність цього питання”.
„Створення нової Конституції України дасть можливість припинити постійні бої за владні повноваження, оскільки у тексті все буде чітко виписано. Над цим працюють незалежні експерти, адже це справді потрібно і актуально”, – сказав Степан Курпіль.  
 Нагадаємо, сьогодні, під час брифінгу з журналістами лідер БЮТ Юлія Тимошенко зазначила, що перед оголошенням дострокових парламентських виборів слід ухвалити нову редакцію Конституції. Вона переконана, що було б логічним оголосити дострокові вибори парламенту, а перед тим консенсусом у парламенті ухвалити нову редакцію Конституції. „До речі, якщо Партія регіонів стверджує, що вона все-таки хоче працювати на країну, то, думаючи про неї, вона просто зобов’язані підтримати дострокові вибори у Верховну Раду, а перед тим проголосувати за нову редакцію Конституції – це якщо думати про країну, а не про свої власні інтереси", – сказала Юлія Тимошенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ