Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проекти регіонального розвитку прийматимуть до 15 березня, - ЛОДА

На Львівщині оголосили додаткові конкурси для інвестиційних програм і проектів, котрі можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Про це повідомили у прес-служба Львівської ОДА.

Йдеться про чотири нових напрямки: розвиток спортивної інфраструктури; енергоефективність державних і комунальних навчальних закладів; енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; розбудова мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг (у тому числі об’єднаних територіальних громад). Кінцевий термін подання заявок – 15 березня 2017 року.

Таке рішення прийнято на першому у цьому році засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, яке відбулось 15 лютого у Львівській ОДА.

Члени комісії також продовжили до 15 березня подання заявок по основному конкурсу, який тривав до 30 грудня 2016 року.

Нагадаємо, загальний обсяг коштів Державного фонду регіонального розвитку для Львівської області у 2017 році складає 166,6 млн. грн.

Довідка.

У 2017 році набули чинності зміни до статті 241 Бюджетного кодексу  України, зокрема пункт 2 доповнено абзацом наступного змісту: "На реалізацію інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що мають на меті розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних та медичних закладів, передбачається не менше 10 відсотків коштів державного фонду регіонального розвитку за кожним з таких напрямів".

Крім того, на даний час вносяться зміни до постанови КМУ від 18.03.2015 №196 щодо направлення коштів ДФРР (10%) на розбудову мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ