Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Професор ЛНУ імені І.Франка здобув звання «Заслуженого працівника освіти України»

Згідно з Указом Президента, звання «Заслужений працівник освіти України» присвоїли Володимиру-Богдану Вовку – професору кафедри економічної кібернетики, доктору економічних наук ЛНУ імені Івана Франка.
Фото - ЛОДА

Державну нагороду вручив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Під час навчання в університеті, у кожного з нас була людина, яка відіграла особливу роль в нашому становленні, пізнанні світу. Впевнений, що для багатьох поколінь випускників кафедри економічної кібернетики Львівського університету такою людиною були саме ви, пане професоре. Окрім знань, ви дбаєте також про плекання в студентів почуття власної гідності та працелюбності. Дякую вам за щоденну працю та виховання свідомої української молоді», – наголосив очільник Львівщини Максим Козицький.

Пан професор отримав почесне звання за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

«Найбільше у викладацькій роботі мені подобається давати знання студентам. У нас безумовно талановита та здібна молодь. З перших курсів мої студенти знають, що наукова праця – це важкий процес, тому потрібно докласти значних зусиль, щоб почерпнути з нього якомога більше. Я вдячний Президенту України за нагороду та високу оцінку моїх наукових робіт упродовж стількох років», –зазначив Володимир-Богдан Вовк.

Основною сферою наукових інтересів Володимира-Богдана Вовка є математичні методи в управлінні економіко-виробничими системами. Цьому він присвятив десятки монографій, наукових посібників та близько 200 наукових статей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ