Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Прогноз, що конкурс на головного медика «завалять», – підтвердився

Учора, 15 листопада, у Львівській ОДА пройшов другий етап конкурсу на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. За його результатами, конкурс не відбувся або ж його навмисно провалили. Відтак, є дві причини чому сталося те, що сталося, – офіційна і від учасників.

«Жоден з учасників конкурсу не розв`язав ситуативних завдань. Отож конкур не відбувся», – пояснив у коментарі Гал-інфо начальник відділу кадрової роботи та нагород Львівської ОДА Ігор Гарматій. Це офіційна версія.

Версія неофіційна. «Нам сказали, що про результати ( з виконання ситуативних завдань) повідомлять через 1-1,5 години. Повідомлять телефон. Оскільки ніхто не передзвонив, ми навідались у відділ кадрів. Там нам повідомили, що конкурс не відбувся, оскільки результати одного з претендентів, здається Рустама Жураєва, на 100 процентів збіглися із контрольними відповідями. Мої слова може підтвердити Ростислав Ступницький. Ми були разом», – розповів Гал-інфо один із учасників другого етапу конкурсу Роман Маїк, начальник-лікар інформаційно-аналітичного центру Клінічної лікарні Львівської залізниці.

Ростислав Ступницький у коментар Гал-інфо справді підтвердив слова Романа Маїка. «Якщо я не помиляюсь, з нами розмовляла Ірина Гаврилюк. Вона також сказали, що, скоріш за все, буде створена комісія, яка розслідує цей прикрий випадок. Наскільки я розумію, ситуативні завдання для другого етапу готували в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, у них і були відповіді. Тому не виключено, що стався витік інформації. Якщо це так, то слід провести перевірку. Посадові департаменту повинні понести належну відповідальність », – зазначив Ростислав Ступницький.

(Додамо, що  Гаврилюк Ірина Орестівна була означена як контакта особа в інформації від прес-служби Львівської ОДА про оголошення конкурсу).

Нагадаємо, взяти участь у конкурсі на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА зголосилося 7 кандидатів: КОЛАЧИНСЬКИЙ Микола Іванович, головний лікар Львівської обласної лікарні відновного лікування, КОМАР Андрій Володимирович, завідувач поліклінічним відділенням Десятої міської лікарні, ДЕЦИК Михайло Олександрович, не працює, МАЇК Роман Степанович, начальник-лікар інформаційно-аналітичного центру Клінічної лікарні Львівської залізниці, ЖУРАЄВ Рустам Курбанович, не працює, СТУПНИЦЬКИЙ Ростислав Миколайович, професор кафедри стоматології Івано-Франківського національного медичного університету, ІВАНІВ Ігор Ігорович, директор з маркетингу ТОВ «Соціум Україна», член ГО «Всеукраїнська координаційна рада Майдану».   

Перший епат ( коп`ютерні тести) відбувся 11 листопада. Його не пройшов один кандидат. Отож, у другому етапі конкурси взяло участь шестеро кандидатів.

Водночас, за неофіційною інформацією, напередодні конкурсу керівництво Львівської ОДА пропонувало взяти участь у конкурсі головному лікареві Чорнобильської лікарні Андрієві Синюті, а також  т.в.о. директора департаменту, заступнику директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірині Микичак. Вони відмовились. Відтак, знаючі люди вислови припущення, що конкурс «завалять», бо серед кандидатів нема того, хто б влаштовував голову Львівської ОДА Олега Синютку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ