Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Програмна рада схвалила співфінасування з бюджету Львівщини трьох проектів МТД

Про питання співфінансування з обласного бюджету проектів міжнародної технічної допомоги та їх відповідність основним вимогам йшлося під час засідання Програмної ради за участі першого заступника голови Львівської обласної ради Парасковії Дворянин та першого заступника голови ОДА Ростислава Замлинського у середу, 21 вересня. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Члени Програмної ради заслухали 5 проектів, які подали заявки на отримання фінансового ресурсу з обласного бюджету у 2016 році. З них троє отримали позитивне рішення, двоє – відправили на доопрацювання. На засіданні відзначили цікавий проект, який представила громадська організація «Центр просвітництва та розвитку людини» щодо створення інформаційно-ресурсного центру громади села Давидів задля активізації громади та спільного вирішення місцевих проблем. А також позитивні відгуки Програмної ради отримала Жовківська міська рада, яка реалізує в місті масштабний проект з модернізації комунальної котельні в межах Регіональної програми добросусідства в сфері сталих міських проектів (SUDEP)-Східний регіон.

На співфінансування цих проектів з обласного бюджету цьогоріч передбачається скерувати близько 1,5 млн. грн. Однак, як наголосила перший заступник голови обласної ради Парасковія Дворянин, ці кошти надійдуть лише після того, як будуть освоєні внески місцевих бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ