Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проїзд у транспорті Вільнюса тимчасово стане безоплатним: деталі

Міська влада Вільнюса (Литва) ухвалила рішення зробити безоплатним проїзд у міському громадському транспорті на час проведення саміту НАТО – 10-13 липня.

Міська рада Вільнюса одностайно підтримала таке рішення, повідомляє видання Delfi.

Також передбачено, що учасники саміту НАТО, які пред'являть документ зі спеціальною наліпкою, що підтверджує їхню участь, також зможуть безплатно користуватися громадським транспортом у дні підготовки до заходу – 7-9 липня.

На муніципальне підприємство "Послуги сполучення" було покладено обов'язок до 6 липня забезпечити організаторів Вільнюського саміту НАТО спеціальними наліпками, призначеними для маркування посвідчень особи учасника заходу.

Завідувач організацією дорожнього руху Вільнюського самоврядування Рімантас Баравікас зазначив, що це рішення поліпшить імідж міста та стане "певним подарунком" для мешканців Вільнюса та гостей столиці. Однак, за його словами, через це рішення столиця недоотримає 200 тис. євро доходу.

Громада Вільнюса повстала проти нововведень е-квитка, аналогічні яким запровадить Львів

Мер Вільнюса Валдас Бенкунскас наголосив, що безоплатний громадський транспорт є одним зі способів, які дають змогу громадянам впоратися з незручностями під час саміту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ