Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Прокуратура Львівщини порушила справу через аварію на залізниці

Сьогодні, о 00 год. 25 хв, на залізничному перегоні Підбірці – Борщовичі зійшли з рейок 10 вагонів вантажного потягу. На місце події виїжджав прокурор Львівської області Олег Василенко, заступника прокурора області Ігор Білецький, виконуючий обов’язки Львівського міжрайонного транспортного прокурора Артур Томашевський, прокурор Пустомитівського району Роман Труба, керівництво УМВС України на Львівській залізниці та слідчо-оперативна група, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Загалом з рейок зійшло 10 вагонів, з них 3 - критих (порожні), 3 цистерни іздизпаливом та 2 - з бензином, а також 2 напіввагони, завантажених щебенем.

Внаслідок сходу вагонів даного поїзда відбувся витік вантажу, також 3 цистерни з паливо мастильними матеріалами загорілись.

Львівською міжрайонною транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту).

У справі вже створено слідчо-оперативну групу та вживаються заходи, спрямовані на з'ясування усіх обставин тавстановлення можливих винуватців злочину.

Хід досудового слідства перебуває на контролі прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ