Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокурор підтвердив, що ексберкутівці є в списку на обмін

Прокурор підтвердив, що ексберкутівці, яких підозрюють у вбивстві активістів Майдану наприкінці лютого 2014 року, перебувають списках на обмін.

Про це він повідомив під час засідання в Київському апеляційному суді, передає кореспондент УНН.

"Зміна (запобіжного – ред.) заходу у тому вигляді (про яке йдеться в апеляції –ред.) дасть можливість реалізувати домовленості між сторонами щодо одночасного звільнення наших бійців, які утримуються, як в Російській Федерації… так і на території Донецьких та Луганських областей", - сказав прокурор.

Нагадаємо, у справі ексберкутівців остаточно змінили групу прокурорів.

Як раніше повідомлялося, Рябошапка замінив групу прокурорів у справі ексберкутівців.

Нагадаємо, адвокат сімей "Небесної сотні" не виключає зміну запобіжного заходу ексберкутівцям для обміну.

Як повідомлялося, 19 грудня Святошинський районний суд Києва звільнив з-під варти одного з колишніх беркутівців, обвинувачених у масовому вбивстві активістів Майдану 20 лютого 2014 року, Олександра Марінченка.

Також, суд продовжив тримання під вартою для колишніх “беркутівців” — Сергія Зінченка, Павла Аброськіна та Олега Янішевського до 16 лютого 2020 року. Нагадаємо, Святошинський районний суд Києва пом’якшив запобіжний захід Сергію Тамтурі.

П’ятьох колишніх “беркутівців” — Сергія Зінченка, Павла Аброськіна, Сергія Тамтуру, Олександра Марінченка та Олега Янішевського — обвинувачують у вбивствах та інших злочинах, що 20 лютого 2014 року призвели до загибелі 49 людей на вулиці Інститутській у центрі Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ