Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пропагандистське видання УПЦ МП рекламує російську армію. Коли відреагують спецслужби?

На сайті пропагандистського видання російської церкви в Україні, що називає себе "Союзом православних журналістів", опублікували матеріал який рекламує збройні сили країни агресора.

На сайті видання СПЖ, вийшла публікація за підписом редакції про те, що на росії випустили дитячий конструктор, аналог Lego, який відтворює "Головний храм Збройних сил Росії". У своїй публікації так зване видання посилається на один з рупорів російської пропаганди, сайт "ЄАН", який як вказано працює за фінансової підтримки міністерства зв'язку Росії.

Варто зазначити, що так званий "Союз православних журналістів" - неприховане антиукраїнське видання, яке спеціалізується на розпалювання релігійної ворожнечі, регулярному викривленні інформації стосовно Православної церкви України та поширенні фейків стосовно патріотів України. У своїх публікаціях сайт часто посилається на відеопублікації ще одного каналу російсько-релігійної пропаганди в Україні - Youtube-канал "Перший Козацький", який також регулярно публікує антиукраїнський контент.

Також додамо, що попри санкції запроваджені проти російських соцмереж, "СПЖ" продовжує вести свої сторінки в заборонених "Однокласниках" та "Вконтакті".

Скріншот від 24.04.2023

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ