Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пропозиції Президента України у закон про Кабмін не враховані – Ярослав Кендзьор

„Антикризова коаліція дозволила Президенту України брати участь у засіданнях Кабінету Міністрів України і бачити, на які „поступки” вони спромоглись”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Ярослав Кендзьор.
 За його словами, усі зауваження Віктора Ющенка залишились поза увагою.
„Я переконаний, що так звана антикризова коаліція не врахувала суттєво жодних пропозицій глави держави, адже не розглядались пропозиції щодо права подання кандидатури прем’єр-міністра, міністрів, які раніше призначались за квотою Президента України, питання губернаторів, тобто усі пропозиції Віктора Ющенка були проігнорованими”, – сказав Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, лідер фракції „Наша Україна” В’ячеслав Кириленко зазначив, що „будь-які зміни до неіснуючого Закону про Кабмін нас не цікавлять”.  
“Більше того, зміни, які внесли сьогодні “антикризовики”, є ще більш сміхотворними, ніж ті, проти яких ми протестували у редакції, ветованій Президентом”, – сказав В’ячеслав Кириленко. Він також додав, що заяви “антикризовиків” про те, що ними враховано шість із восьми пропозицій Президента, не відповідають дійсності.
Нагадаємо, у п’ятницю, 9 лютого, Верховна Рада підтримала законопроект про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ