Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Простір Lviv Open Lab долучився до варшавських ʺНаукових пікніківʺ

Цьогоріч польські ʺНаукові пікнікиʺ відбуваються онлайн, що, звісно, не дозволяє зустрітися усією спільнотою в одному місці, але також відкриває нові можливості для учасників з інших країн. Про це повідомили 13 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Тому команда простору інноваційної освіти Lviv Open Lab не втратила такої можливості та представила свої напрацювання на міжнародному форумі ʺНаукові пікнікиʺ у Польщі.

ʺМи уже давно співпрацюємо із польським Центром науки ʺКоперникʺ у Варшаві, а також із Фондом ʺШкола з класомʺ, що розвиває позашкільну освіту серед дітей та підлітків. За їх сприяння разом із Центром науки Тернополя ми координуємо проєкт Клуб Молодого Винахідника. Це позашкільні зустрічі, які покликані зацікавити дітей наукою та допомогти експериментувати шляхом особистої участі та власного досвідуʺ, - каже керівниця простору Олена Павлюк.

Саме із наставником одного з таких Клубів у Львові Павлом Петруком, у Lviv Open Lab зняли кілька роликів для участі. Один з них це відео-екскурсія простором. А другий - це пояснення впливу людини на клімат через експеримент з маятником, адже цьогоріч тема Пікніків – ʺКлімат і миʺ. На них учасники дізнаються наукові факти про клімат та про явища, відповідальні за його зміни.

Обидва відео можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ