Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Процес атестації керівництва львівської поліції призупинено

Процес атестації керівництва Головного управління Національної поліції у Львівській області, який розпочався 22 червня у Києві, призупинено. Про це сьогодні, 29 червня, під час прес-конференції повідомив Рустам Курбанов, член громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації, голова громадської ради при колишньому УМВСУ у Львівській області, інформує кореспондент Гал-інфо.

Як розповів Рустам Курбанов, через невідомі причини 23 червня робота атестаційної комісії  була призупинена. Також, за його словами, незрозумілим залишається факт, що члени атестаційних комісій підписали документ про нерозголошення, однак, нерозголошення чого саме - невідомо.

Наталія Шелестак, керівник ГО «Варта 700», член атестаційної комісії, в коментарі для Гал-інфо пояснила, чому відбулось призупинення роботи.

До атестаційної комісії поліції Львівщини увійшли 25 осіб. Перелік

"Процес атестації  потенційних поліцейських відбувається у два етапи. Перший етап включає в себе два тести: 1) на знання законодавчої бази і професійних навичок; 2) на загальні знання (логіка, аналіз, розрахунки, спостережливість та ін.). Перший етап керівники львівської поліції склали 22 червня. 

Під час другого етапу, а це співбесіда, яка була 23 червня, близько 16:00  нам повідомили про те, що через технічні причини процес атестації тимчасово призупинений", - розповіла Наталія Шелестак.

"Відтак, результати співбесіди будуть анульовані і усі поліцейські їх проходитимуть знову. За попередньої інформацією, 4-5 липня члени атестаційної комісії мали б відновити роботу", - додала Наталія Шелестак.

Також, за її словами, т. в.о. начальника ГУ НП у Львівській області Дмитра Загарії не було у списках працівників поліції, які повинні пройти атестацію.

Нагадаємо, 7 листопада 2015 року було ліквідовано міліцію і створено Національну поліцію України. Щоб перейти на роботу в поліцію, працівники мають пройти атестацію, яка включає в себе тестування, співбесіду, а в окремих випадках – і поліграф. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ