Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проти кримських татар готують провокації у Судаку на 23 березня – заява

Голова ЦВК Курултаю Заїр Смедляєв заявив, що проти кримських татар у Судаку на 23 березня готують провокації. Про це він сказав Крим.Реалії, передає УНН.

"Є інформація, що в масиві Алчак будуть зносити ряд будівель ... Цим будівлям більше 10 років і вчорашній приїзд Патрушева, і приїзд Шойгу, все говорить про те, що, мовляв, давайте, ми будемо дратувати кримських татар, давайте ми їх будемо виводити з себе, давайте ми їх підведемо до тієї ситуації, коли вони візьмуть зброю, щоб ми потім могли застосувати проти них те ж саме", - зазначив він.

За словами З.Смедляєва, підконтрольна Росії влада півострова "вже два роки постійно провокує, щоб ми взялися за зброю, щоб розв'язати руки для більш радикальних дій проти кримських татар".

Нагадаємо, трьом кримським татарам з Херсонської області заборонили в'їзд до Криму на п’ять років.

Як повідомляв УНН, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ