Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом доби на Львівщині горіло два автомобілі

Пожежа у автомобілі
Пожежа у автомобілі "ВАЗ 2103". Фото: ДСНС Львівщини
Пожежа в автомобілі
Пожежа в автомобілі "Citroen Jumpy". Фото: ДСНС Львівщини
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівщини, упродовж доби на Львівщині вогнеборці ліквідовували загоряння двох автомобілів.

13 серпня о 11:19 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі марки "ВАЗ 2103" в м. Борислав по вул. Потік 94. На місце події було направлено пожежне відділення пожежної частини м. Борислав. Жителі власноруч ліквідували займання ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем було знищено салон автомобіля.

14 серпня о 03:30 год на диспетчерський пункт служби "101" поступило друге повідомлення про пожежу в автомобілі, цього разу автівка зайнялась в м. Новояворівсть по вул. Січових стрільців 6 в автомобілі марки "Citroen Jumpy". На місце було направлено пожежне відділення з 53-ої ДПРЧ м. Новояворівськ. Прибувши за лічені хвилини, рятувальники приступили до ліквідації займання.

Пожежу вдалось локалізувати о 03:41 та повністю ліквідувати о 03:58. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати від займання 2 сусідні припарковані автівки. Вогнем було знищено моторний відсік, лобове скло та панель приборів, пошкоджено капот автомобіля.

Причини займання наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, з початку року на пожежах у Львівській області загинуло 58 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ