Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонна служба оголосила новий набір "молодих та амбітних"

1 лютого в Державній прикордонній службі України стартує черговий етап набору молодих, амбітних та вмотивованих людей в рамках проекту «Нове обличчя кордону», повідомили в ДПСУ.

Поточний набір проводиться в прикордонні підрозділи «Львів-аеропорт» та «Рава-Руська», що на Львівщині та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Подати заявку можна з 1.02.18 по 30.04.18. Деталі за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/

Невдовзі на черзі інші прикордонні підрозділи на кордоні з Польщею, а також в аеропортах «Одеса», «Харків», «Дніпро» та інші.

«Нове обличчя кордону» це один із кроків ефективного реформування органів охорони державного кордону, що наближує Держприкордонслужбу до європейських стандартів діяльності, яка базується на засадах верховенства закону, безумовного дотримання прав людини та дієвих антикорупційних механізмів. Проект проходить за підтримки експертів Прикордонної варти Республіки Польща, представників МОМ та посольства США в Україні.

До участі в конкурсі запрошуються громадян України віком від 18 до 45 років, з повною загальною середньою освітою і базовими знаннями іноземної мови, придатних до військової служби за станом здоров’я, мають достатній рівень інтелектуальних здібностей і не мають судимості.

Кожний, хто пройде відбір гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ