Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонників, які несуть службу в пунктах пропуску, тестують на COVID-19

Безпека прикордонників – безпека країни. Прикордонників, які несуть службу в пунктах пропуску, тестують на COVID-19. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

Десятки тисяч наших співвітчизників, іноземних громадян та осіб без громадянства, навіть в умовах карантину, прямують щоденно через кордон.

При цьому прикордонники, забезпечуючи контрольні операції під час карантинних обмежень з протидії розповсюдження хвороби COVID-19, постійно перебувають у зоні ризику.

Аби уберегти персонал та не допустити поширення вірусу серед його контактних осіб, керівництво Держприкордонслужби ініціювало проведення тестування персоналу на COVID-19. Зокрема сьогодні, 8 квітня, у підрозділі Мостиського прикордонного загону, медперсоналом Яворівської ЦРЛ, за сприяння Львівської ОДА, проводиться експрес-тести на наявність захворювання у прикордонників. Наразі вже перевірено понад 80 військовослужбовців відділу «Краківець», які здійснюють оформлення осіб на українсько-польському кордоні.

На щастя, результати в усіх негативні. Тестування продовжується.

Зазначимо, що з початку введення тимчасових обмежень через пункт пропуску «Краківець» в Україну прибуло понад 27 тисяч наших співвітчизників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ