Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Чопського загону спільно зі словацькими колегами затримали велику групу мігрантів

Прикордонники Чопського загону у взаємодії зі словацькими колегами виявили та затримали велику групу незаконних мігрантів. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

З метою спільної протидії нелегальній міграції та боротьби із транскордонною злочинності на зовнішніх сухопутних кордонах Євросоюзу нині проводиться міжнародна спільна операція «Ключові точки». Заходи проходять під загальною координацією Європейської Агенції FRONTEX уздовж східного кордону ЄС з Україною.

Сьогодні в рамках цих заходів, за повідомленням словацьких прикордонників, які помітили рух групи осіб, котрі прямували в бік кордону, прикордонники Чопського загону затримали велику кількість незаконних мігрантів. Група реагування від відділу «Великий Березний» спочатку за 200 метрів від лінії кордону зупинила 4 чоловіків без документів, за їх повідомленням – вони прибули із Сомалі. Вже за 15 хвилин, в ході подальших пошуків, прикордонники виявили та затримали ще 5 осіб (зі слів - громадян Афганістану) також без документів.

Варто додати, що ще одного порушника із Кот-д-Івуару без документів прикордонники цього загону виявили під час перевірки у пункті пропуску «Чоп» одного з поїздів, що прибув зі столиці.

Також громадянина Афганістану прикордонний наряд відділу «Белз» Львівського загону зупинив сьогодні вранці на підступах до кордону з Польщею.

Стосовно усіх затриманих порушників тривають перевірочні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ