Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники готуються приймати гостей на "Євробачення-2017"

Прикордонники готуються приймати гостей на "Євробачення-2017". Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

З 7 по 13 травня 2017 року в Україні у місті Києві відбудеться 62-й щорічний пісенний конкурс Євробачення 2017. У зв’язку із цим, прикордонники очікують збільшення потоку організованих груп вболівальників, який прогнозується через пункти пропуску на кордоні з ЄС. Пропуск через державний кордон гостей буде здійснюватися у взаємодії з прикордонною охороною суміжних держав, митними органами та іншими контрольними службами відповідно до вимог чинного законодавства України. Передбачено оформлення гостей в автомобільних пунктах пропуску на окремих смугах руху .

Нагадуємо, що організованим групам та окремим громадянам, які їдуть на пісенний конкурс необхідно пред’явити деякі документи для пріоритетного оформлення. Зокрема, такими можуть бути:

1. Наявність квитків на Євробачення-2017;

2. Бронювання готелю в місті проведення;

3. Наявність запрошення від офіційного представництва Євробачення;

4. Наявність акредитаційних карток для журналістів;

5. Завчасне інформування прогнозованих груп на електронні скриньки діючих пунктів пропуску, які можна дізнатися за адресою: dpsu.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ