Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Львівського загону відсвяткували день частини

У Львівському прикордонному загоні 1 серпня відбулися урочистості з нагоди дня частини. З цієї нагоди прикордонників прийшли привітати керівництво області, міста Львова та Винник, голови районів, рідні та близькі військовослужбовців. Про це Гал-інфо повідомили в прес-служєбі Львівського прикордонного загону.

Львівський прикордонний загін забезпечує надійну охорону державного кордону на визначеній ділянці. Прикордонники Львівщини охороняють кордон з Республікою Польща на території двох областей – Львівської та Волинської. До складу Львівського прикордонного загону входять п’ять відділів прикордонної служби та підрозділи забезпечення. Загальна протяжність ділянки кордону ввіреного під охорону Львівському прикордонному загону складає двісті дев’ятнадцять кілометрів п’ятсот метрів. З них є частина суходолу та річкова ділянка по річці Західний Буг. 

Пропуск осіб, транспортних засобів та вантажів здійснюється в семи міжнародних пунктах пропуску: автомобільного, залізничного та авіаційного сполучення. Охорона ділянки кордону здійснюється на високому рівні. В основі оперативно – службової діяльності лежить її максимальна ефективність. Для цього персоналом Львівського прикордонного загону використовується широкий спектр нових технічних засобів. 

Для протидії контрабандній діяльності на українсько-польській ділянці кордону основні зусилля зосереджено на попередженні незаконному переміщенню зброї, боєприпасів, наркотичних та психотропних речовин, радіоактивних матеріалів тощо. 

На відділах прикордонної служби з річковою ділянкою використовуються патрульні човни. 

За доброю традицією відбулося вручення нагород, грамот та подяк учасникам АТО та персоналу загону.

Нагадаємо, сьогодні ночі, на кордоні з Румунією, в результаті спільно проведених заходів українські та румунські прикордонники затримати групу незаконних мігрантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ