Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох осіб

Впродовж дня прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох осіб, які намагались поза пунктами пропуску незаконно перетнути державний кордон України. Про це повідомили в прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так, співробітники відділу прикордонної служби «Шегині», за інформацією місцевих мешканців затримали 46-річного мешканця Львова, який в обхід пункту пропуску прямував до Польщі. За спробу незаконного перетинання державного кордону чоловіка затримали в адміністративному порядку, рішення по справі прийматиме суд.

Згодом вночі, прикордонний наряд відділу «Смільниця» за півтора кілометри від кордону помітив рух групи невідомих. Правоохоронці розпочали пошук ймовірних порушників і невдовзі затримали двох іноземців ¬– громадян Туреччини та Азербайджану, а над ранок розшукали ще одного азербайджанця. Усі іноземці наприкінці серпня законним шляхом прибули в Україну авіаційним та морським сполученням, однак продовжити мандрівку до однієї з країн західної Європи вирішили у незаконний спосіб. За спробу незаконного перетинання державного кордону України вчинену групою осіб іноземцям загрожує штраф на суму від 8500 до 13600 гривень кожному, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ