Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Мукачівського загону боролись за звання найсильнішого

Як повідомили у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, днями, в рамках популяризації здорового способу життя та силових видів спорту серед військовослужбовців Держприкордонслужби, на базі відділення інспекторів прикордонної служби "Грушів" Мукачівського загону, відбулись змагання зі стронгмену.

 Помірятися силами на турнірі зібрались команди від п’яти відділів прикордонної служби.

Визначати переможців серед прикордонників прибули найсильніша людина світу Василь Вірастюк, чемпіон та рекордсмен світу, президент федерації стронгмену України Андрій Конюшок та суддя змагань зі стронгмену, Президент Федерації KFSP Роман Зажирко.

Натхненні зустріччю з іменитими спортсменами та сповнені жагою до перемоги прикордонники продемонстрували свої вміння у кантуванні колеса, піднятті колоди та фермерській ході.

Перемогу у змаганнях здобули військовослужбовці відділу прикордонної служби «Дякове», друге місце посіла команда відділу «Лужанка», а третьою стала команда відділу «Яблунівка». Переможці отримали заслужені нагороди, а головне – гарний настрій, заряд бадьорості та незабутні враження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ