Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники відзначили 74-річчя створення Кінологічного навчального центру

1/3
Сьогодні, 1 червня, у Кінологічному навчальному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 74-ї річниці заснування центру та приведення до Військової присяги військовослужбовців строкової служби весняного призову. В річницю створення навчальний центр відкрив свої двері для гостей та мешканців міста. Про це інформує прес-служба Кінологічного навчального центру.
Привітати персонал центру прибуло керівництво Адміністрації Державної прикордонної служби України, Західного регіонального управління, представники влади Львівської області, духовенства та ветерани-прикордонники.
В цей особливий день понад 300 юнаків присягнули на вірність українському народові. Для кожного військовослужбовця це завжди знаменна та хвилююча подія, тож на стройовому плацу зібралися батьки, рідні та друзі новобранців.
Після внесення бойового прапора в урочистій обстановці бійці присягнули ніколи не зрадити українському народові! 
Почесні гості привітали юнаків з прийняттям Військової присяги, а весь персонал центру з новим поповненням та Днем частини.
В урочистій обстановці відбулося нагородження кращих військвослужбовців та працівників центру. Керівництво прикордонного відомства та представники області відзначили персонал відомчими нагородами, цінними подарунками, грамотами та подяками.
На завершення для усіх присутніх відбувся святковий концерт за участі Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ