Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники виявили у двох автівках майже 1500 пачок сигарет

Як повідомляє Держприкордонслужба, тютюнові вироби на кордоні знайшли в колесах, в матрацах та на під одягом подорожувальника.

Аби доправити контрабандні сигарети по той бік кордону, контрабандисти вдаються до хитрощів та приховують товар в найрізноманітніших сховках.

Так, учора прикордонники Мукачівського загону зупинили в пункті пропуску "Дякове" 41-річного громадянина Румунії, який прибув автомобілем  "Мерседес". Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду даного транспортного засобу, з'ясувалось, що три ходові колеса автівки заповнені сигаретами.  Загальна їх кількість склала 722 пачки. Сигарети в іноземця вилучили встановленим порядком та оцінили майже у 27 тисяч гривень. Також правопорушник  позбувся й свого авто, сума оцінки якого склала 46 тисяч гривень.

А сьогодні вночі в пункті пропуску "Ягодин" прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці під час огляду вантажного мікроавтобуса "Мерседес", який слідував до Польщі,  виявили 700 пачок сигарет.

Щоб перевезти тютюнові вироби, українець приховав їх в багажному відділенні та в спальних матрацах свого автомобіля. Тютюнові вироби також вилучено представниками митниці. Сума оцінки склала більше 28 тисяч гривень.

Ще один наш співвітчизник, який повертався рейсовим автобусом із Білорусі через пункт пропуску "Нові Яриловичі", сховав під верхнім одягом 70 пачок курива. Однак прикордонники Чернігівського загону знахідку знайшли та також вилучили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ