Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники виявили у вагонах понад 30 ящиків контрабандних цигарок

Під час огляду вантажного потяга, що прямував з Кривого Рогу до станції «Матьовце» (Словаччина), прикордонний наряд спільно з митниками виявили 30 ящиків контрабандних сигарет, прихованих в залізорудних окатишах.

Як повідомлялося, минулої доби прикордонники Чопського загону виявили у вантажному поїзді в пункті пропуску "Павлове" 15 тисяч пачок сигарет, прихованих в окатишах руди.

А сьогодні вночі прикордонники відділу "Ужгород" у  цьому ж залізничному пункті пропуску затримали ще одну партію сигарет.

Під час огляду вантажного потяга, що прямував з Кривого Рогу до станції "Матьовце" (Словаччина), прикордонний наряд спільно з митниками виявили 30 ящиків контрабандних сигарет, прихованих в залізорудних окатишах.  Пакунки тютюнових виробів без акцизних марок було поміщено під шаром руди у трьох вагонах потяга.

Наразі виявлені сигарети вилучено відповідно до чинного законодавства. Сума оцінки тютюнових виробів встановлюється. Водночас проводяться заходи щодо встановлення причетних до обох випадків контрабандної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ