Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали чотирьох громадян Ємену

Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, впродовж вихідних прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох громадян Республіки Ємен, які незаконно намагались дістатися Польщі.
Фото: Держприкордонслужба

Так, в суботу, 18 січня, прикордонний наряд відділу ʺСмільницяʺ спільно з оперативними співробітниками затримали трьох чоловіків, які пішки прямували в бік кордону. Затримані виявилися громадянами Республіки Ємен з 1996 по 1999 роки народження. При собі іноземці мали паспортні документи. Під час перевірки прикордонники з’ясували, що в Україну іноземці прибули легально та навчалися у столичному виші.

Чоловіків затримали в адміністративному порядку з метою з’ясування обставин правопорушення.

Ще одного громадянина Ємену затримали у пункті пропуску ʺКраківецьʺ. Чоловік спробував перетнути українсько-польський кордон як пасажир одного з легковиків за чужим паспортом громадянина Німеччини. Встановити особу порушника допоміг його ж дійсний паспорт громадянина Ємену. Як з’ясували охоронці кордону, в Україну іноземець прибув ще у березні 2015 року також на навчання. За спробу незаконного перетину кордону іноземцю доведеться відповідати перед судом.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, організаторів нелегального переправлення через кордон затримали на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ