Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали двох порушників, які чинили злісну непокору

Протягом доби співробітники Мостиського та Луцького прикордонних загонів у двох випадках затримали правопорушників, які чинили злісну непокору та намагалися позачергою та без дозволів потрапити в пункти пропуску. Про це повідомили у Держприкордонслужби України.

Так у пункт пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» намагався проїхати автомобіль «Крайслер». 29-річний водій ігнорував вимоги прикордонників щодо зупинки транспортного засобу та продовжував рух. У результаті застосування спеціальних засобів охоронці кордону автівку зупинили та заблокували. Щодо порушника складені відповідні документи.

А у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» безконтрольний в’їзд намагався здійснити громадянин України на автомобілі «Форд». Так на виїзд з України в об’їзд тимчасового накопичення перед пунктом пропуску до прикордонного наряду прибув автомобіль «Форд». Прикордонники запропонували даному громадянину повернутися в чергу. Однак він відмовився та на швидкості намагався в’їхати на територію пункту пропуску. Відразу по команді була піднята група реагування, як результат - водій зупинився.

За цим фактом проінформовано компетентні органи. Щодо водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, складені відповідні документи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ