Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали таксиста, який віз нелегалів

У рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Мігрант», учора, 11 липня, охоронці кордону затримали таксиста, який віз нелегалів до українсько-румунського рубежу.
Фото Держприкордонслужба

Прикордонники відділу "Красноїльськ" зупинили групу іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон з України в Румунію. В цьому охоронцям кордону допомогли місцеві мешканці, які надали інформацію про легковий автомобіль з підозрілими пасажирами, що рухався до кордону.

У вказаний район одразу ж виїхала група реагування. Менш ніж за три кілометри до держрубежу прикордонники зупинили таксі. Окрім водія у машині були двоє іноземців без документів, зі слів пасажирів – громадяни Алжиру.

Іноземців та водія доставили у прикордонний підрозділ з метою встановлення всіх обставин правопорушення. Зрештою алжирців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України. Що ж до водія таксі, то йому також доведеться нести відповідальність за ст. 206-1, ч. 3, КУпАП, незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України.

У ході з’ясування обставин правопорушення прикордонники встановили, що затримані іноземці вже вдруге за останні два тижні намагалися потрапити до Румунії в обхід пункту пропуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ