Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали вихідця з Африки

На Львівщині прикордонники затримали вихідця з північної Африки, який мав намір незаконно перейти українсько-польський кордон, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, прикордонний наряд відділу "Краківець" помітив незнайомця поблизу державного кордону. Коли патруль запитав чоловіка про документи, той вдався до втечі. Попри це ймовірного порушника вдалося затримати, ним виявився громадянин Королівства Марокко, 1990 року народження без документів. При собі затриманий не мав жодних документів, лише ксерокопію інформаційної сторінки паспорта. В ході розбору прикордонники з’ясували, що іноземець прибув в Україну цього року повітряним сполученням у  законний спосіб та деякий час навчався в одному з вишів. Після відрахування спробував шукати кращої долі в країнах Європи та незаконно перетнути кордон.

Громадянина затримано в адміністративному порядку та складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону. Рішення у справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ