Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Прикордонники зі стріляниною зупинили контрабанду з Росії

У Сумській області українські прикордонники зі стріляниною зупинили автомобіль "УАЗ", який прорвався із території Росії.

Водій не виконав вимоги зупинитися і намагався здійснити наїзд на одного із правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі населеного пункту Грабовське, помітив автомобіль "УАЗ", який почав рухатися від кордону в тил України", - йдеться у повідомленні.

На попереджувальний постріл в повітря водій не реагував, тоді прикордонники почали стріляти по колесах.

"В результаті прикордонники потрапили в одне із коліс авто. Однак водій на великій швидкості намагався продовжити рух, проте зрозумівши, що не втече, покинув автомобіль у кущах на околиці населеного пункту Земляне, а сам кинувся навтьоки", - зазначають у прес-службі.

В автомобілі прикордонники виявили близько півсотні тюків з товарами народного споживання – шуби, напівшубки, жилети, дублянки, шкіряні куртки, пуховики та трикотажні вироби в асортименті. Також в автомобілі знаходилися коробки з біжутерією та наручними годинниками.

Затриманий вантаж передали співробітникам поліції, тривають оперативно-пошукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вказаної протиправної діяльності.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ