Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники знайшли сховок боєприпасів терористів

О 16.10 18 листопада в Донецькій області поблизу н.п. Рибінське прикордонники у ході огляду прилеглої місцевості виявили сховок з великою кількістю боєприпасів, повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби.

Він знаходився в лісосмузі та був присипаний листям. Попередньо встановлено, що сховок був обладнаний незаконними збройними формуваннями для подальшого використання під час наступу чи забезпечення диверсійних розвідувальних груп. У ньому знаходилися боєприпаси калібру 7,62 мм (1300 шт.), 5,45 мм (1400 шт.), гранати, запали, постріли до гранатомету тощо. Знахідку передадуть правоохоронним органам.

Ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою. Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону державного кордону та лінії розмежування між силами АТО і незаконними збройними формуваннями в складних умовах, поаідом

За минулу добу бойових зіткнень між підрозділами  Держприкордонслужби та терористами не відбувалося, порушення повітряного простору України та використання бойовиками БПЛА не зафіксовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ