Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники зустрілись з вихованцями військового ліцею

Нещодавно в рамках військово-патріотичного виховання прикордонники Чернівецького загону зустрілись з вихованцями військово-спортивного ліцею.
Фото: ДПСУ

Як повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, на початку зустрічі охоронці кордону розповіли Чернівецьким ліцеїстам  історію прикордонного загону, завдання прикордонних підрозділів в умовах  повномасштабної російської агресії, умовами проходження служби та навчання у Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Досвідчені інструктори провели заняття з вогневої підготовки та ознайомили майбутніх військових зі специфікою роботи кінологів на кордоні. Також ліцеїсти ознайомились зі спеціальними приладами для перевірки документів та сучасними зразками засобів зв’язку, які використовують прикордонники.

Як зізналися діти, такі заходи завжди цікаві та корисні, адже щоразу можна дізнатись щось нове. На цей час ліцеїсти ще визначаються у виборі майбутньої професії, але були й такі, що вже вирішили пов’язати своє життя з охороною кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ