Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикоронникик перевірили вже понад 1,2 млн громадян

Прикордонники продовжують здійснювати комплекс організаційних та практичних заходів щодо запобігання розповсюдженню на територію України коронавірусу Covid-19. Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби.
Фото: Держприкордонслужба

Температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим здійснюється у цілодобовому режимі.

За результатами минулої доби прикордонники перевірили 125’368 осіб. Загалом, від 25 лютого цього року, перевірено вже понад 1,2 млн громадян.

Учора, 07 березня, охоронці кордону зафіксували два випадки підвищеної температури у двох громадянок України у пунктах пропуску "Грем’яч" та "Бориспіль". За результатами додаткової перевірки лікарі діагностували в обох жінок ГРВІ, ознак Covid-19 не виявлено.

Також нагадуємо, що з 7:00 7 березня за наказом командувача Об’єднаних сил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду з тимчасово окупованих територій введено тимчасові обмеження щодо перетину КПВВ. Деталі - у попередній публікації.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у світі зареєстровано понад 106 тис. випадків COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ